Jana Vašáková Houbová polévkaZačíná houbová sezóna. Sluníčko střídá déšť a les je plný krásných hub obsahujících vlákninu, provitamín A, vitamíny B a D. Houby jsou zdrojem řady minerálních látek, jako je např. draslík, vápník, hořčík a železo. Pokud je připravíte ve formě vývaru nebo omáčky, nemusíte se obávat potíží spojených s jejich trávením. Vyzkoušejte náš recept na klasickou a přitom jednoduchou houbovou polévku a posuďte sami. Houbová polévkaIngredience: 300 g čerstvých jedlých hub 2 brambory 1 mrkev, celer a petržel Šalotka 2 stroužky česneku Sůl, pepř, mletý kmín a čerstvá petrželka (případně sušená majoránka) 1 lžíce másla Postup:
Naše tipy:
Další recepty: Tvarohová bublanina s rybízem Stáhněte si: E-kniha „Nejlepší dietní jídelníčky“ |
Copyright © 2016 MindCorp s.r.o. | Škola pro Ženy.cz | LenkaCerna.cz | Emocni-rovnice.com | Manzelska-poradna.info